RESTAURANT IGNITE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ignite. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2024 om 23:42 We were very happy to see our favorite pizza restaurant making deliveries to Noord-Haarlem. Delivery time was very reasonable considering the distance. Pizza was delicious. Always high quality.
2 jul 2024 om 20:37 Great pizza with thin crust
2 jul 2024 om 19:42 Best duur maar erg lekker een heel snel zelfs terwijl nl speelt
27 jun 2024 om 20:22 De bezorger kwam zo’n 1 uur en 3 kwartier na onze bestelling. De pizzas waren gewoon koud. De pasta was nog redelijk warm. De smaak van de pizza’s was niet goed. Kan er niets anders van maken. Zompig, dik en smaakloos deeg. Jammer: geen herhaling.
28 mrt 2024 om 21:37 Prijs kwaliteit verhouding is slecht. Extreem kleine portie en wanneer je belt omdat aan te geven (indien ik eerst uitging van een vergissing). Wordt er verteld dat het zelf gemaakt is (een restaurant) en dat je extra kan bijbestellen. Heel slecht!
29 feb 2024 om 1:31 Pizza was good x
17 dec 2023 om 23:38 Heel lekker en perfecte bezorging. Het restje, met aanvullingen, verwerk ik morgen voor een smakelijke ovenlunch.
26 apr 2023 om 20:31 Heerlijke pizza
19 mrt 2023 om 21:56 Heerlijke pizza's ♡
13 mrt 2023 om 22:24 Let op de afstand bij warme maaltijden
2 mrt 2023 om 21:59 Heerlijk is heerlijk.
26 jan 2023 om 19:41 Zowel de pizza als patat waren perfect, heerlijk!